Knoflook spaghetti is een lekker pasta gerecht. Doe er lekker een stukje vis of vlees en salade bij en je hebt een heerlijke maaltijd op tafel. Super simpel en ontzettend lekker.
Wat heb je nodig?
• Pak spaghetti
• 4 tenen knoflook
• Chili peper
• Hand blad peterselie
• Handje pijnboompitten
• Olijfolie
• Parmezaanse kaas
Snijd de knoflook in dunne plakjes.
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan of oven.
Bak de knoflook in een flinke scheut olijfolie.
Kook intussen de spaghetti.
Bak de knoflook tot het mooi goudbruin is. Laat ze niet ver doorbakken, dan kan de knoflook een bittere smaak krijgen en dat is niet lekker. Doe de chilipeper erbij.
Giet de spaghetti af en doe de spaghetti terug in de pan.
Meng de knoflook met de olijfolie door de spaghetti en voeg daar de fijn gesneden bladpeterselie aan toe.
Strooi als laatste de pijnboompitten en Parmezaanse kaas over de spaghetti en je hebt een overheerlijk pasta gerecht!
Yummie yummie!