Hetgeen wat ik altijd bestel als ik uit eten ga, is carpaccio! Daar kan ik echt niet genoeg van krijgen. Reden genoeg om dit heerlijke gerecht zelf thuis te maken. Het lekkerst is om verse plakjes carpaccio bij de slager te halen. Die uit de supermarkt vind ik persoonlijk het net niet en hebben toch een minder verse smaak. Vervolgens kun je zelf variëren wat je erop doet. Zelf vind ik het lekker om er een salade op te doen. Super simpel en ook nog eens gezond. Lekker genieten…. yummie!!
Wat heb je nodig?
• Carpaccio
• Veldsla
• Rode uit
• Knoflook
• Kappertjes
• Cherry tomaatjes
• Olijven
• Pijnboompitten
• Parmezaanse kaas
• Balsamico azijn
• Olijfolie
• Peper en zout
Rooster eerst de pijnboompitten in een koekenpan of in de oven tot ze goudbruin zijn.
Doe de carpaccio op een bord.
Doe de gehalveerde cherrytomaatjes, rode ui, kappertjes, gesneden knoflook en olijven door elkaar. Doe daar een scheutje balsamico azijn en olijfolie overheen. Peper en zout erbij en door elkaar husselen.
In het midden van het bord met carpaccio doe je een hand veldsla. Daaromheen lekker de salade. Pijnboompitten en Parmezaanse kaas erbij en smullen maar….
Yummie yummie…!!!