De dubbel gerookte zalm heb ik bij de visboer gehaald. Deze zou je in principe zo kunnen eten (ook koud erg lekker). Maar om het net even wat meer af te maken heb ik er een lekker krokant korstje op gedaan en dan nog even opwarmen in de oven. Heel simpel en erg lekker!
Wat heb je nodig?
- Dubbel gerookte zalm
- Philadelphia naturel
- Peterselie
- Sesam
- Paneermeel
- Peper
Plaats de stukken zalm op een bakpapiertje op een ovenplaat. Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bestrijk de stukken zal met Philadelphia.
Strooi daarover de peterselie, sesam en paneermeel. Nog wat grove peper erover.
15 minuten in de oven…. en je hebt een heerlijk stukje dubbel gerookte zalm met een lekker krokant korstje van sesam.
Eet smakelijk!
Wat een lekker gerecht zeg, ik heb hem net nagemaakt en het was een succes! Tix Yummie!