Lekker hapje en super snel te maken. Je hebt alleen drie ingrediënten nodig. Leuk om als hapje tijdens de borrel te maken of zoals nu voor Pasen. Super simpel, maar een erg lekker knabbeltje.
Wat heb je nodig?
• Geraspte Parmezaanse kaas
• Sesamzaadjes
• Maanzaad
Rasp met een fijne rasp de Parmezaanse kaas.
Gebruik een eivormige vorm op een bakpapier. Uiteraard kun je ook een andere vorm gebruiken. Doe hier een klein laagje Parmezaanse kaas in. Strooi hier de sesamzaadjes en maanzaad bij.
Plaats ze naast elkaar en schuif een tandenstoker in de vorm. Je krijgt nu als het ware een lolly.
Doe de kaasstokjes voor ca. 5 minuten in een oven van 200 graden. Haal de kaaskoekjes eruit en laat ze goed afkoelen. Je kunt ze dan makkelijk van de bakplaat afhalen. Ik had een halve kiwi gesneden en daar aluminium folie overheen gedaan. Daar de parmezaankoekjes ingeprikt en klaar.
Lekker knabbelen! Yummie…