Een gevuld ei is lekker als hapje of als tussendoortje. En deze variant is met yoghurt. Als je yoghurt toevoegt aan het eigeel, dan krijg je een heerlijke romige smaak. Het is ook makkelijk van te voren te maken, dus handig als je gasten krijgt en dit lekkere gevulde eitje wilt serveren.
Wat heb je nodig (met 8 eieren)?
• 8 eieren
• Eetlepel mayonaise
• Eetlepel curry
• Eetlepel yoghurt
• Rood ui
• Handje selderij
• Peper en zout
• Aantal kappertjes
• Cherrytomaatjes
Kook de eieren.
Halveer de eieren en haal het eigeel eruit. Prak met een vork het eigeel. Voeg er mayonaise, curry en yoghurt aan toe. Ook een snuf peper en zout.
Meng alles door elkaar tot je een mooi romig mengsel hebt. Voeg de rode uit toe.
En als laatste de selderij.
Vul de eitje. Doe eventueel wat kappertjes en halve cherry tomaatjes erop.
Yummie yummie!