Gevuld ei met yoghurt

Een gevuld ei is lekker als hapje of als tussendoortje. En deze variant is met yoghurt. Als je yoghurt toevoegt aan het eigeel, dan krijg je een heerlijke romige smaak. Het is ook makkelijk van te voren te maken, dus handig als je gasten krijgt en dit lekkere gevulde eitje wilt serveren.

Wat heb je nodig (met 8 eieren)?
• 8 eieren
• Eetlepel mayonaise
• Eetlepel curry
• Eetlepel yoghurt
• Rood ui
• Handje selderij
• Peper en zout
• Aantal kappertjes
• Cherrytomaatjes

Kook de eieren.

eieren koken

Halveer de eieren en haal het eigeel eruit. Prak met een vork het eigeel. Voeg er mayonaise, curry en yoghurt aan toe. Ook een snuf peper en zout.

yoghurt bij eigeel

Meng alles door elkaar tot je een mooi romig mengsel hebt. Voeg de rode uit toe.

rode ui bij eigeel

En als laatste de selderij.

selderij bij eimengsel

Vul de eitje. Doe eventueel wat kappertjes en halve cherry tomaatjes erop.

gevuld ei met yoghurt

Yummie yummie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *